Gå direkt till innehåll
Professionella dansare under ledning av koreografen Maria Malmström visar säsongens kläder från Nordic Outlets Malmö på Caroli.
Professionella dansare under ledning av koreografen Maria Malmström visar säsongens kläder från Nordic Outlets Malmö på Caroli.

Pressmeddelande -

Pop up-event på Caroli förenar mode med dans

Lördagen den 23 april sker pop up-eventet ‘Dance vs fashion’ på köpcentrat Caroli. Syftet är att visa kläder på ett helt nytt sätt och bjuda besökare på en oväntad upplevelse. På agendan står fashion shows med kända dansare och flera workshops där man kan testa streetdance gratis.

Dance vs fashion sätter Caroli i spinn

Detta pop up-event representerar ett helt nytt koncept för ett köpcenter. En dj och professionella dansare har bjudits in för att visa säsongens mode. Genom dansstilar som house, hip hop och afro beat visas kläder från Nordic Outlets Malmö i tre fashion shows som rör sig genom huset under dagen. Dansarna leds av kända koreografen Maria Malmström, som tidigare jobbat med både Ariana Grande och Madonna.

– Det här är ett event som ska ta mycket plats och ge liv åt alla sinnen. Det ska låta, synas och utmana. Vi vill spela på något som folk tycker är kul. Caroli kommer fyllas av musik, energi, dans och snygga kläder. Det blir lite av en gatufest fast inomhus, säger Maria Malmström.

Workshops lär ut streetdance gratis

Mellan showerna bjuder dansskolan Urban Dance Warehouse in till workshops på centrat, där besökare kan testa på streetdance helt gratis. Anton Swerkström, som är en av Malmös främsta lärare inom streetdance lär ut grunderna och man kan prova att dansa koreografi. Alla är välkomna oavsett ålder och nivå.

Kända märken från Nordic Outlets Malmö

Dansarna bär outfits med kända varumärken som NA-KD, Soft Rebel, Champion och Under Armour. Kläderna kommer från Nordic Outlets Malmö som fyller drygt 4000 kvadratmeter på Caroli och erbjuder ett tjugotal välkända varumärken till mellan 30–70 procent rabatt.

– Att hitta aktiviter i gränslandet mellan det kulturella och kommersiella är en del av framtiden för ett köpcentra som Caroli. Besökarna kommer att uppleva dans, musik och mode på ett helt nytt sätt. Samtidigt får vi en yngre målgrupp att upptäcka eftertraktade klädmärken tillgängliga för rimliga priser, säger Audun Ribe, fastighetsförvaltare på Corem som äger Caroli.

Kort om Dance vs fashion:

  • Sker på Caroli lördagen den 23 april
  • Tre fashion shows mellan 12–16
  • Tre kostnadsfria workshops med Urban Dance Warehouse
  • Varumärken som Under Armour, NA-KD, Soft Rebel och Champion.
  • Eventet är gratis och öppet för alla.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Där grannar möts

Caroli är en historisk handelsplats med en spännande framtid. Just nu sker ett förändringsarbete som förvandlar Caroli till en tongivande outlet-destination i regionen. Samtidigt pågår renoveringar för att skapa en naturlig samlingsplats i Malmös östra innerstad. En plats där människor som bor och jobbar i närheten strålar samman för att umgås och shoppa i kvarterets hjärta. En plats där grannar möts.

Relaterade event