Gå direkt till innehåll
Caroli stöttar Skåne Stadsmission i jul

Pressmeddelande -

Caroli stöttar Skåne Stadsmission i jul

Caroli är en plats där grannar möts, och bra grannar hjälper varandra. En av Carolis käraste grannar är Skåne Stadsmission som gör ett viktigt arbete i juletid. Under december lånar vi ut en lokal för att stötta deras verksamhet. Tillsammans kan vi göra skillnad för Skånes mest utsatta barnfamiljer.

Plats för julklappsverkstad

Det blir tissel och tassel på Caroli när Skåne Stadsmission flyttar in sin julklappsverkstad vid entrén mot Kattsundsgatan. Här kommer julklappar och andra gåvor som skänkts från företag och privatpersoner att hanteras för att kunna ge fler barn en god jul.

Caroli bistår med exponering runt lokalen. Stora och färgglada fönsterfolieringar som lyfter fram det pirriga och lite busiga med julen; Hemlisar för alla barn.

Stöttande insamling

Samtidigt stöttar Caroli med en insamlingskampanj i butiker och restauranger. Våra besökare uppmanas att sponsra en hemlis. En liten gåva på 20 kronor hamnar direkt på Skåne Stadsmissions konto via en QR-kod till Swish. Vår insamling når även ut genom annonsering i Malmö och Limhamn.


Bild till vänster: Butiksexponering

Bild till höger: Annonsering i tidning


Ett viktigt samarbete

Under julen kontaktas Skåne Stadsmission av många behövande barnföräldrar. Trots att familjerna försöker lägga undan pengar varje månad möter de ännu en jul där de inte kan ge barnen något extra.

“I år kommer det att bli extra svårt eftersom matpriserna stigit utan att familjer som lever på försörjningsstöd fått mer pengar”, säger Sandra Grahn, socialchef på Skåne Stadsmission.

Caroli stöttar på bästa sätt vi kan – genom lokaler och exponering som når fler. Och vi lyfter gärna Skåne Stadsmissions egen julkampanj som pågår just nu: https://www.skanestadsmission.se/jul/

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Där grannar möts

Caroli är en historisk handelsplats med en spännande framtid. Just nu sker ett förändringsarbete som förvandlar Caroli till en tongivande outlet-destination i regionen. Samtidigt pågår renoveringar för att skapa en naturlig samlingsplats i Malmös östra innerstad. En plats där människor som bor och jobbar i närheten strålar samman för att umgås och shoppa i kvarterets hjärta.En plats där grannar möts.

Relaterade event