Gå direkt till innehåll
Nordic Outlets Malmö tar med sig ett helt nytt outletkoncept till Skåne.
Nordic Outlets Malmö tar med sig ett helt nytt outletkoncept till Skåne.

Nyhet -

Premiär: Nordic Outlets Malmö öppnar på Caroli

Caroli blir det första köpcentret i Skåne som kan stoltsera med lyxiga varumärken till fyndpriser när Nordic Outlets Malmö slår upp portarna den 29 oktober. Med en yta på drygt 4 000 kvadratmeter kommer ouleten att innehålla flera varumärken som blir till separata butiker med öppen planlösning och gemensam kassa.

I en tid då många andra alltmer övergår till e-handel storsatsar Caroli på en fysisk butik. Detta är en av de största enskilda etableringarna inom handel i Sverige under 2021.

– Det här är en fantastisk möjlighet för Nordic Outlets att etablera sig i Malmö, säger Christian Larsson, projektledare för Nordic Outlets Malmö. Vi har redan testat konceptet på flera andra platser i Sverige med mycket gott resultat, så vi vet att det fungerar. Men detta är det absolut största projektet hitintills.

För alla smaker och stilar

Outletkonceptet, som är unikt i sitt slag, bygger på att erbjuda premiumvarumärken med upp till 70 procent rabatt. Sortimentet är en spännande mix av mode, sport, accessoarer och skor för både vuxna och barn. 

Konceptet är levande, vilket betyder att Nordic Outlets Malmö kommer att vara i ständig förändring. Sortimentet uppdateras och anpassas efter säsong och kundernas önskemål. Det finns alltid nya och fräscha produkter att upptäcka, oavsett hur ofta man besöker butiken.

Ny shoppingdestination i Skåne

Den nya outletdestinationen kommer att dra till sig stora mängder besökare året runt, både från Skåne och Danmark. Något som gynnar både köpcentret och kvarteret runtomkring.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll