Gå direkt till innehåll
Jane Olsson, en färgstark entreprenör och grundare av SWOPSHOP flyttar sin verksamhet till Caroli. Fotograf: Henry Arvidsson
Jane Olsson, en färgstark entreprenör och grundare av SWOPSHOP flyttar sin verksamhet till Caroli. Fotograf: Henry Arvidsson

Nyhet -

Populära SWOPSHOP flyttar till Caroli

En ny och spännande butik flyttar in på Caroli köpcenter. Den 30 mars slår SWOPSHOP upp portarna vid hörnan av Rundelsgatan och Stora Kvarngatan. SWOPSHOP, som är Sveriges första klädbytarbutik, tar med sig ett uppskattat koncept där kunderna lämnar in hela och rena kläder och sedan kan plocka valfria varor i butiken till samma värde. Återbruk på en helt ny nivå.

Shoppare blir swoppare!
SWOPSHOPS koncept är redan välkänt och butiken har till och med en egen valuta – gröna hjärtan. Flytten till Caroli innebär ett bättre läge med helt nya möjligheter för exponering och möten med kunderna. Man kommer också att utöka verksamheten med ett café som erbjuder soliga platser utomhus.
Premiär på internationella klädbytardagen
Även om butiken öppnar 30 mars så sker den stora invigningen på internationella klädbytardagen den 22 april. Då finns även caféverksamheten på plats med bland annat vegansk sorbetglass från Folkets Pops, gjord på färsk frukt och ekologiska örter.

Satsning på hållbarhet
Etableringen av SWOPSHOP är en viktig del i Carolis satsning på hållbarhet. Butiken passar också väl in i Carolis profilering som platsen där grannar möts. Ett koncept där handel och service som är efterfrågad av besökare som bor och jobbar i närområdet har högsta prioritet.

Ämnen

Kategorier

Regioner