Gå direkt till innehåll
Classic Pilates öppnar på Caroli

Nyhet -

Classic Pilates öppnar på Caroli

En av Sveriges främsta pilatesstudios finns sedan 14 april på Caroli. Classic Pilates grundades av Melanie James, som är diplomerad pilatesinstruktör på alla nivåer enligt Power Pilates i New York, den ledande instruktörsutbildningen inom klassisk pilates. Carolis grannar har därmed fått nära till den ultimata träningsformen för förhållning, rörlighet och välmående.

Glöm svajiga pilatesbollar
Classic Pilates är en komplett utrustad pilatesstudio med apparatträning på alla nivåer. Här erbjuds ett brett utbud av pilatesklasser, personlig träning, idrottsrehabilitering samt rehablitering för långvarig smärta. Instruktörerna är internationellt diplomerade och har en gedigen utbildning samt många års erfarenhet inom pilatesträning. Välkommen att upptäcka en rolig träningsform som utmanar alla, oavsett bakgrund.

På Caroli har Classic Pilates fått tillgång till lokaler som ger verksamheten möjlighet att växa. Förutom gymmet finns fräscha, rymliga omklädningsrum, och målet är ett till gym inom en snar framtid. Med ingång från Kattsundsgatan 10 står dörren öppen för välbekanta och nya kunder sugna på träning individuellt eller i grupp.

Kom förbi eller besök https://klassiskpilates.com där man både kan bli medlem och boka träning.

Ämnen

Kategorier

Regioner