Gå direkt till innehåll
Barnloppis på Caroli 18 juni

Nyhet -

Barnloppis på Caroli 18 juni

Sedan Swop Shop flyttade in på Caroli har kvarteret blivit lite grönare. Kunder som tror på återbruk swoppar och shoppar kläder för fullt i butiken vid Rundelsgatan. Nu är det dags för stor barnloppis med både kläder och leksaker, och insamlingen pågår för fullt.

Vill du sälja?
Inlämning av hela och rena kläder och leksaker sker 16–17 juni, vilket är fredagen och lördagen innan loppisen. Du märker själv upp pris och sorterar kläderna efter storlek hemma.

Avgiften för att lämna in är 75 kronor och Swop Shop drar 25% på försäljningen. Resten går till dig! Och det som inte säljs packas ihop och återlämnas. Du kan även skänka det till Swop Shop om du föredrar.

Vill du shoppa?
Barnloppisen äger rum söndagen den 18 juni klockan 9–14. Inträdet är 10 kronor. Alla kläder är storlekssorterade för enkelhetens skull. Vi rekommenderar att du kommer i god tid för finaste fynden.

Vill du lapa sol?
Swop Shop ligger vid hörnan av Rundelsgatan och Stora Kvarngatan. En soldränkt plats om nu även fått ett fik i butikens regi. Slå dig ner med en kaffe eller glass från Folkets Pops. Vi hoppas på sunshine.

Ämnen

Kategorier

Regioner